Do srdce ledy rostou

Do srdce ledy rostou

Anotace: Romantická báseň

Sbírka: Verše

Hluboko do srdce ledy rostou
tys byla dívka tolik křehká
jen mojí lásku čistou a prostou
jíž dotknu se jen tak zlehka

Srdce svíráš v rukou svých
teplem ledy z něj tají
kdyby do komory napadl sníh
tvá ústa mi něžně pošeptají

Hluboko do srdce rostou ledy
Když venku mrzne až praští
vyměníme si s dívkou žhavé pohledy
a oba choulíme se v plášti
Autor Petr27, 19.01.2020
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí