Svlačec lásky

Svlačec lásky

Anotace: Láska je jako ten svlačec :)

Sbírka: Chmýří pampelišek

Láska krásně se pnula
jako svlačec na plotu
v mém objetí jihnula
za čistého srdce tlukotu

Nechci se lásky zbavit
jako toho zrádného plevele
chci tě každý den zdravit
a tvářit se přitom vesele

Držím tě v popínavém stonku,
jež po zemi se plazí
kvítky,co mají tvar zvonků
jen vítr jim kalich srazí

Kolem květů svlačce kmitá,
drobnými křidélky mlsná včela
sotva nad obzorem svítá
nakonec mi zůstala láska vřelá
Autor Petr27, 28.06.2020
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Psavec, Guldrun, Tomcat, Emily Říhová, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí