Lavička pod smutnou vrbou

Lavička pod smutnou vrbou

Anotace: Báseň inspirovaná polskou knížkou ,,Terka jede do Varšavy"

Sbírka: Písničky z domova

Na lavičce pod smutnou vrbou
seděly panenky jako pěny
celý den nehnou ani brvou
přitom jsou to krásné ženy

Na lavičce u smuteční vrby
leží panenky jako hladina
zelený vodník svá záda hrbí
jako v lavicích omladina

Na lavičce při smuteční vrbě
sedí panenky jako splav
o chlapcích jedna druhé drbe
obě tonou v záplavě zpráv
Autor Petr27, 16.07.2020
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Donne, Psavec, J's .., šerý, Frr, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí