Hlas zvonků

Hlas zvonků

Anotace: O svatebním dni

Sbírka: Písničky z domova, Klíček od studánky

Hlas zvonků v trávě
děvče k sobě volá
vdává se dnes právě
zvoláme třikrát hola !

Hlas zvonků v máji
zval manželé k oltáři
svědci, jak ledy tají
až slzy kanou po tváři

Hlas zvonků na vzduchu
slyšel jsem znít zase
ať manželé v každém uchu
poznají zvonky po hlase
Autor Petr27, 06.08.2020
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, J's .., Emily Říhová, Tomcat, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí