Polibky

Polibky

Anotace: Polibky jsou v životě potřeba :)

Sbírka: Písničky z domova

Sotva nahlédnu do kolíbky
vidím právě narozené robě
Komu směřují pvní polibky?
dítěti,jež podobá se tobě

První polibky směřují ke slečně
s kterou jsme si do oka padli
čekají nás krásné roky společné
ač rodiče rady na srdce kladli

Pouto polibků ,kde netřeba slov
světlo zháší, kde obloha se klene
až někdo z vás přijde na hřbitov
třeba si pár lidí na pusy vzpomene
Autor Petr27, 28.08.2020
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polibek je něžný dotek dvou duší..

30.08.2020 22:13:03 | Emily Říhová

souhlas :)

31.08.2020 19:32:44 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí