Rozleť se lásko do všech koutů

Rozleť se lásko do všech koutů

Anotace: Romance s vůní podzimu :)

Sbírka: Písničky z domova, Klíček od studánky

Rozleť se lásko do všech koutů
jako na podzim tažní ptáci
co mne táhne k rodnénu poutu ?
děvče, jež se v dálce ztrácí

Rozleť se lásko do všech stran
jako když vítr foukne do chmýří
nad strništěm uslyšíš hejno vran
jež jako mrak, nad krov zamíří

Rozleť se lásko do těch míst
odkud nevrátíš se nikdy zpět
spatříš pod sebou stovky hnízd
z nichž uslyšíš zjara ptáčky pět
Autor Petr27, 04.09.2020
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Donne, ARNOKULT, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozleť se lásko k lidem všem
rosviť a prohřej každý den...
Moc hezké Petře... :)

12.09.2020 09:12:03 | Emily Říhová

moc díky :)

12.09.2020 13:14:15 | Petr27

Ať rozletí se a hřeje všechy. Moc hezké ;) *ST

04.09.2020 22:57:44 | jenommarie

díky moc :)

04.09.2020 23:08:09 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí