Svátost tvého těla

Svátost tvého těla

Anotace: O kráse ženského těla

Sbírka: Písničky z domova, Klíček od studánky

Chtěl bych před tebou klečet
chci objímat tě jako světici
doufám že tě neuvidím brečet
až půjdeš sama ke zpovědnici

Dívka, toť anděl s kousky myrty
jejíž ústa rudá na chlapce špulí
snad by tak splynuly s mými rty
chtíč nedokáže potlačit ani vůlí

Drobná dívka s vlasem plavým
jako řeka,jež za deště vzedmutá
unáší srdce s proudem dravým
nepomůžou ani stavidla zvednutá
Autor Petr27, 08.10.2020
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí