Nepojmenováno

Nepojmenováno

Anotace: Vytvořeno ze vzpomínek, detailních připomínek přírody...

Pojď sem

Obejmi strom

Jeho kůra tě bodá do rukou

 


Přijď sem

Obejdi blesk a hrom

Slunce se opírá do mraků

A pálí

 


Ať kreslí jim vrásky

Do doušků jemných 

Jako dech

Dlouhé zimničné oblázky

Co chybělo ti z temných cest

 


A ať volá!

Volá do krajů!

Že opojná bude zem 

Mechové trsy a z jejich okrajů

Do hloubky mravenčích stěn 

Padají kapky

Padají s příslibem

 


A nad sto knoflíků vyvstalo

Na nich pak přilnulo z temna

Pár očí

Pár zázraků 

A ještě jedna

- zima

Autor Vojvodik, 15.11.2020
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, jenommarie, Frr, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. **

16.11.2020 14:48:45 | jenommarie

Děkuju :)

16.11.2020 19:33:53 | Vojvodik

Tu je skutečně dobré. Proč bez povšimnutí?

16.11.2020 10:47:10 | ARNOKULT

Děkuji za pozornost :)

16.11.2020 19:36:16 | Vojvodik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí