Šíp modlitby

Šíp modlitby

Anotace: Romance

Sbírka: Kříž a jablko

Šíp modlitby k tobě doletí
až budu si tě dívko přát
snad tu budeš pro děti
já je budu mít stejně rád

V mysli mám načrtnuty čáry
některé silné, jiné jako vlas
ač nerad, přijal jsem tyto dary
od Boha jenž obohatil nás

Šíp modlitby, vystřelený mými ústy
jež jako luk v koutku se ohýbá
na kopečku čněl jen kostel pustý
a před ním stojí svoloč samolibá
Autor Petr27, 01.12.2020
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné Petře a ať se ti i splní. *ST ;)

01.12.2020 23:41:46 | jenommarie

díky :)
možná že něco dopíšu k tomu

02.12.2020 15:59:10 | Petr27

;)

02.12.2020 16:40:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí