Ruce dívky

Ruce dívky

Anotace: Zimní romantika

Sbírka: Kříž a jablko

Sníh vysoko z nebe padá
dívka jako vločka křehká
v posteli lehla si na záda
a ručka,jak kašmír lehká

Dívka hledí skrz balustrádu
když po schodišti hoch sbíhá
její ruka zabrání mu v pádu
nebo ho ze země zdvihá

Sněhová vánice tančí a kvílí
rozpustile pod stožáry světel
na okamžik pustím tě po chvíli
když bouře zlá nebere zřetel
Autor Petr27, 08.12.2020
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Ane, Emily Říhová, Koala, Fany, ccigg, Psavec, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. TIP.

09.12.2020 10:48:15 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí