Večer u milé

Večer u milé

Anotace: Romantické veršování

Sbírka: Kříž a jablko

Když večer sedím u ní
její tváře jsou ovocné sady
z nichž cítím sladkou vůni,
jak šťáva stéká na vnady

Oči se lesknou, jako tůně,
modré hloubky skrýváš v nich
jsem ten,co bez Tebe stůně
jenom Ty vrátíš ústům smích

Tvůj pohled trhá pevné hráze
silný proud modré oči zaplaví
jen my dva unikneme zkáze,
když voda se valí do dálavy
Autor Petr27, 22.03.2021
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Mar, mkinka, šerý, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí