Našly se duše opuštěné

Našly se duše opuštěné

Anotace: ...

Dovol mi ukrýt se v náručí

na Tvou hruď složit hlavu svou

Tvé ruce ať jsou obručí

sevřou mě pevně-avšak nezalknou

 

Svým hlasem uklidni city rozjitřené

ten klidný tón jim dá znát

že jsi můj ochránce - můj rytíř

a není čeho bych se měla bát

 

Pohlaď mě jemně po vlasech

do dlaní polož hlavu mou

očima řekni, co slova neumí

že tu jsi se mnou - a to je hlavní zárukou

 

Našly se duše opuštěné

přestože v matrice je jiný řád

příště napíšu to celé

nechci teď osud uspěchat….

Autor JSJ, 04.10.2021
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, enigman, mkinka, Alice Ptáčková, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

duše není opuštěná leda upuštěná...

04.10.2021 18:37:28 | enigman

:)…:)

04.10.2021 20:36:26 | JSJ

Hezká, vázaná*

04.10.2021 13:57:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí