Vánoční stromeček

Vánoční stromeček

Anotace: Příprava Vánoc :)

Sbírka: Verše z bytu

Z oblohy sníh se snáší
tatínek stromek přináší,
zas je tady soumrak roku,
jež staré křivdy zháší
a v krmítku vrabce plaší,
jakoby jim střílel do boku

Stromeček celý pokoj ozáří
dětem vrací úsměv do tváří
v očích mají tisíc plamínků,
když se všem něco podaří
a hezkým dárkem obdaří
svého tatínka a maminku

Když v lednu jehličí opadá
u stromku mě napadá,
jaký asi bude ten příští
stále brzy slunce zapadá
a chmurná je moje nálada
taky radost se jako led tříští
Autor Petr27, 26.11.2021
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Uličný, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí