Dech tvůj voní moruší

Dech tvůj voní moruší

Anotace: Romanticka báseň

Sbírka: Klíček od studánky

Dech tvůj voní moruší,
jež z jara květy rozhází
něžně šeptám ti do uší,
jak zbavíš mne nesnázi

Tvá pleť, jak plod zralý,
jenž plný sladké sťávy
dívka však přišla z dáli
dobře ví,že jsem ten pravý

Jsem jako můra v tmách,
jež kolem světla těká
a tys svítila v snách
v nichž mne láska čeká
Autor Petr27, 14.02.2022
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kan, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí