Ach nové jaro buší

Ach nové jaro buší

Anotace: Blíží se jaro a lásky:)

Sbírka: Klíček od studánky

Ach nové jaro buší
v přírodě na vrátka
zima,ale dobře tuší,
že vzbudí se zahrádka

Trochu lásky v hrudi
lékem je na chmury,
jež ze sna mne budí
a dívku seslal shůry

Stromy zvolna pučí
a první výhonky raší
řeka při oblevě hučí
až závidí lásku naší,
Autor Petr27, 18.02.2022
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Kan, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí