Přišlo jaro a ledy kanou

Přišlo jaro a ledy kanou

Anotace: Jarní básnička

Sbírka: Klíček od studánky

Přišlo jaro a ledy kanou
dlouhou kanylou do žíly
ač zůstala jsi pannou
a naše duše se sblížily

Zima drží ledové okovy
vesně pevně na rukou
jež něžně pak odpoví
těm srdcím,jež netlukou

Přišlo jaro a chlad zmírá,
jako by stoupl na horký plát,
jen zima poslední síly sbírá,
ale nakonec musí se vzdát
Autor Petr27, 19.02.2022
Přečteno 193x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí