Na mléčné dráze

Na mléčné dráze

Na mléčné dráze
v posledních paprscích slunce
vidím tvé odlesky
světlo tvých očí
úsměvů vrásky

všechno jsou rysy mé
jediné (romantické) lásky
- neskutečné

Proto jsou tvoje oči
(v mojí mysli) věčné

sestup z té výšky
skloň se níž
alespoň jednou ať mě
ještě políbíš

šeptám tvé jméno!

 

1/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 12.04.2022
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásný*

13.04.2022 09:04:43 | Sonador

Děkuji Constantine, za přečtení, komentář a support ;) krásný den!

12.04.2022 16:09:20 | Anna Kristýna Černá

Zajímavá, šeptací .)

12.04.2022 15:03:11 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí