Ve svitu měsíce

Ve svitu měsíce

Ve svitu měsíce se postí
pomalu prstem ponad klíční kosti
jen jemným dotekem kreslí ornamenty
přes ňadra, přes břicho, tam kam můžeš jen ty

Ve svitu měsíce se nad ženou sklání
pocitů směsice, ona není k mání
chce jí vzít za ruce a zulíbat záda
podivná dvojice, snad mě má ráda

skonči to trápení, lehni si ke mně
kolem nás nic není, jen ty jsi ve mně

I já mám strach…!

 

7/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 16.04.2022
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Sonador, blues, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé čtení...k odvaze je nutný strach!...tréma, nebo spíš rezechvělý smutek?*

16.04.2022 11:41:38 | blues

kouzelná milostná poezie! ST*

16.04.2022 11:38:10 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí