Bláhová

Bláhová

Pojď, osuš osuškou mé slzy

na rozchod je dnes ještě brzy

zůstaň a pohlaď mi mé tváře

světlem tvých očí oslnivá záře

 

z úst tiše slíbej kapky rosy

jsem tou, co u tvých nohou prosí

tou, která denně čmárá do diáře

nad ránem pročítá pak snáře

 

v těch knihách vetkané jsou plány

návody, jak pak zhojit rány

jak šťastně vdát se u oltáře

(ó) jak bláhové jsou romantiků tváře…

Autor Anna Kristýna Černá, 28.05.2022
Přečteno 210x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Kan, WWW, Stanislav32, J's .., šerý, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osuš osuškou... uáá, já prostě
nestíhám odezírat...

29.05.2022 00:50:43 | MonoGame

hezká polička romantických snářů najde štěstí u čtenářů :)

29.05.2022 00:44:18 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí