Tma a zima

Tma a zima

Venku je tma a zima

a mně by bylo príma

v teple v tvém náručí

ty chvíle nikdy nestačí

 

a stačit nikdy nebudou

vím, že jsem tvou ostudou

a velkou láskou, doufám

teď si ale dost troufám

 

v TV je Mamma Mia

štěstí je alegria

a mně je přesto smutně

chci tebe, hned, ukrutně

 

tak ještě poslední verš

ať jsme v plusu

chci pusu, pusu, pusu!

 

10/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 10.06.2022
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí