Cvrčci

Cvrčci

Mám rád zurčení potůčku i luční kvítí,
zelené kapradí, slunce když svítí.
Pikniky v přírodě, chození po lese,
běhání na boso, koupání v rybníce.
Ležím si na trávě koukám se ne nebe
potom se otočím a hledím na tebe.
Cvrčci nám k tomu svou hudbu hrají,
vidím hned v tvých očích ten pohled hravý.
Tvé vlasy havraní
lehce mě šimrají.
Potom se posadíš, odhalíš tělo
a já už dobře vím co by to chtělo.
Pár letmých dotyků a trocha něhy
sahám ti k pupíku pak mezi nohy.
Na hrudi chvějí se tiše dvě jahody,
pusou je polaskám to dodá pohody.
Na trávě v košíku jsou vafle k svačině,
vytáhnu šlehačku, tvářím se nevinně.
Šlehačku nanáším hned po tvém těle
potom to slízávám, chutná to skvěle.
Co se pak dělo dál v té trávě u vody?
I cvrčci podlehli volání přírody.
Autor hrachlubos, 18.02.2023
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, kozorožka, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí