Jste spolu?

Jste spolu?

Anotace: (s tou slečnou, která věděla co chce)

Víš že procházím,

vůbec se nedíváš. 

Usmíváš se na svět 

s telefonem u ucha. 

Volá ti snad ona? 

 

Uběhl nějaký čas, 

a ráda bych věděla, 

zda už je to ta, co má

krásné dlouhé vlasy

a bezchybný úsměv. 

 

Možná je ti také příliš,

jako jsem byla já...

Nebo jsi radši sám? 

Vystačíš si s přáteli,

tak na co partnerku...

 

Autor girasole, 09.09.2023
Přečteno 117x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za tuto báseň. Je opravdová a ze života. Je dobře, že jsi se podělila.

15.09.2023 16:03:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí