Noc světel

Noc světel

...

Možná to znáte.

Stalo se - možná ne,

že spojily se dvě srdce

a vášně proběhly prudce.

 

Byl chladnější letní večer.

Louka ticho si přede.

Místo, kde Saturn vzešel.

Tam potkala jsem tebe.

 

Zahleděn do nebeských řek.

Málem jsi mě tam přehlédl.

Snílek, co spadl z výšek,

oblečen duhový svetr.

 

Ptám se: Na co se díváš?

Mlčky prstem zakryl rty.

Slyšíš, příroda je živá!

Šijou se mnou všichni čerti.

 

Pak proletělo zářné světlo.

Proťalo tuhle noc vedví.

Moje tělo se chladem chvělo

a pozměnilo den všední.

 

Po obloze jezdils prstem.

Hvězdami napsal mám Tě rád.

Nazvala jsem Měsíc Sluncem,

co má oba v noci hřát.

...

a dál? 

...

Autor Penemue, 21.11.2023
Přečteno 304x
Tipy 16
Poslední tipující: Jarunka, Anfádis, IronDodo, Ondra, Pettie, o3_gambit, Psavec, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná báseň, milá Penemue, krásné-vášníláskytvorné :)*

K Tobě jsem se otočil
do očí Ti pohlédl
po tváři Tě pak pohladil
k Tvým sladkým rtům mé navedl
...
a dál?
...

22.11.2023 02:53:57 | Ondra

dál je to červená porno kni hovna :)

22.11.2023 13:29:24 | Penemue

:) Až tak?!

22.11.2023 14:33:21 | Ondra

přesně :)

22.11.2023 23:22:57 | Penemue

:))

22.11.2023 23:26:07 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí