Nekonečná

Nekonečná

Anotace: z archivu

Samotinká kráčím davem
hledajíc Tebe v lidské řece,
touha je mi zvláštním darem,
smát se mi chce i brečet.

A kdyby i tisíc kilometrů,
mě dálka nemůže odradit,
dokud Tě mám ve svém nitru,
vnímám naději jak Slunce svit.

Přijdeš mi naproti, já vím to,
budeme tančit menuet,
mám v srdci Tvůj úsměv jako memento,
co slibuje: "to be continued..."
Autor martinaV, 15.12.2023
Přečteno 152x
Tipy 14
Poslední tipující: Ďábel sám, janewe, Anfádis, jort1, Psavec, o3_gambit, Žluťák, Ondra, mkinka, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné cítit pokračování.

15.12.2023 20:51:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí