Míň spím

Míň spím

Od soboty do čtvrtku, 

to dělá jen pět dní. 

Tak proč se mi to zdá 

skoro jako dva týdny? 

 

Jako každý další den,

jsem vstávala na budík.

Ale dnes to bylo jiné, 

vzbudil mě ten úplně první. 

 

A co že bylo v noci? 

Zvláštní sen jako obvykle. 

Ale tenhle byl trochu jiný, 

potkala jsem tě v něm. 

 

Skoro se nepoznávám, 

když jsem najednou 

spolehlivá jako hodinky,

se sklony, být jedna báseň. 

Autor girasole, 01.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potkala
V noci
Byl trochu
Jiný

Najednou
Se nepoznávám
Potkala jsem
Sen

A
Ty
V něm

The Smiths ( četl, prožil, napsal )

22.02.2024 17:51:31 | Luko tulák

Pěkné.

01.02.2024 22:49:24 | mkinka

děkuji

02.02.2024 00:23:36 | girasole

Rádo se stalo.

22.02.2024 17:54:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí