Přítelkyně

Přítelkyně

Anotace: Je jí rok a dva měsíce

 

Přicházíš ke mně a chceš se hladit
důvěrnou lásku teď mi dáš
drápky do polštářků dala jsi chladit
předením nahlas mi povídáš...
 
Hlavičku do dlaně vkládáš mi
hladím tě tak jak to ráda máš 
v náruči v klubíčku stočena usínáš
zavíráš oči, slyším tvé sny...
 
Opojnou hebkost tvou moc rád mám
v duchu si s tebou povídám
něco, co jinému nikdy bych neřekl
věřím ti, nepošleš tajemství dál...

 

 

Autor Pacik, 02.03.2024
Přečteno 79x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Chane, Marťas9, Kan, mkinka, Žluťák, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká kočička i básnička

03.03.2024 00:16:05 | Marťas9

Jé, kočička.

02.03.2024 18:13:54 | mkinka

Psík(máme malého Krysaříčka), kočička, a i anduláček jistě potěší.

02.03.2024 16:36:18 | Jeněcovevzduchukrásného

Ano

02.03.2024 16:47:54 | Pacik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí