Jazz

Jazz

Jednooká noc, měsíc v úplňku,
bez mrknutí na nás zírá.
Zlaté světlo proudí z temnoty,
hluboce ponořeno v jazzu...

Do mozku proniká sten saxofonu,
boříc hranice a limity.
Tvé šaty v barvě mimózy,
koketně shodíš ramínka....

Houslový klíč otevře Tvé klíční kosti,
Tóny jsou stále nižší, mé oči září,
Dlouhé prsty, postoj královny.
Hudba nás znovu svádí...

Autor Tomcat, 05.03.2024
Přečteno 77x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Iness, o3_gambit, Psavec, cappuccinogirl, Jarunka, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

09.03.2024 07:50:02 | mkinka

Dík;-)*PPÚ

09.03.2024 08:00:04 | Tomcat

Jazz je super. A jednooká noc též.

06.03.2024 06:05:13 | Iness

Moc dík;-)

06.03.2024 06:19:25 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí