Doklad od vyznání

Doklad od vyznání

Anotace: mám tě ráda

Neříkám ti to,

abych se tě jaksi zmocnila,

položila tě na lopatky,

nebo snad dostala do kolen,

a nemyslím si, 

že tě zrovna tímto dojmu.

 

Není to ani žádná taktika,

jak zahladit podezřelé stopy, 

a není to zoufalé volání, 

kterým bych se pokoušela

zahnat jakousi domnělou tmu, 

která bývá tmavší než tmavá. 

 

Říkám to proto,

že bych to nejraději

zakřičela do všech světových stran, 

protože si tím jsem zrovna

ještě jistější než jistá, 

a chci se ti vyznat. 

 

Není to jen klišé, 

jsou to tři slova, 

jdoucí od mého srdce, 

které pro tebe tluče

rytmem dechu mého těla, 

jsou skoro jako jeho ozvěna. 

Autor girasole, 02.04.2024
Přečteno 94x
Tipy 12
Poslední tipující: Chane, enigman, Paulín, cappuccinogirl, Ophelia81, Ondra, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žádné skoro nebo jako...jsou...

03.04.2024 00:52:44 | enigman

Pěkné.

02.04.2024 17:11:32 | mkinka

děkuji

02.04.2024 17:48:43 | girasole

Rádo se stalo.

02.04.2024 18:00:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí