Laňka

Laňka

Anotace: stará věc

Bojím se

že se potkáme, 

že na mě promluvíš, 

že mě ukradeš. 

 

To, co teď nejvíc chci, 

je být ti ukradená. 

 

A asi bych to neměla říkat,

ale docela mě rozčiluješ. 

Třeba tou svojí samozřejmostí, 

se kterou ke mně přistupuješ.

 

Proč zase vůbec začínáš? 

Proč se chceš zdravit? Na co? 

Úplně bez omluvy, jako by nic, 

co se stalo předtím, nebylo. 

 

Jenže já jsem zraněná. 

Jsem jako postřelená laňka, 

po dávné ráně šípem, zbyla jizva.

Autor girasole, 28.04.2024
Přečteno 62x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Chane, Paulín, Tomcat, Ondra, Psavec, Fialový metal, cappuccinogirl, Kan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí