láska nebo vesmír

láska nebo vesmír

Anotace: zapadá měsíc do mého rybníčka

posunu planety do jedné řady
nastavím slunce na plný žár
dám čerstvé krmení do mléčné dráhy
pohladím prstenec luxusních kár

do věčné černoty nasypu popela
do ticha vesmíru výkřiky dám
do černé díry špunt větších rozměrů
nelehká prácička,bejt na to sám

úklid je potřeba po velkém třesku
úsměv je potřeba při velkém stesku
učesat kometu když kolem mihne se
láska je náročná,samotu nesnese
vesmírné těleso obíhá nesměle
tak jako tělo tvé v záhybech postele
mít tuhle vzpomínku chodím si vesele
jako když hvězda má padá do jetele

možná si posvítím na temná tělesa
možná tě pohladím levačkou učesám
možná ti odemknu vesmírnou kantýnu
a pak se sejdeme v náruči leknínu
Autor poeta, 05.04.2012
Přečteno 764x
Tipy 6
Poslední tipující: Tadam, Moustard.jr, Liena, annie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí