Atlantida

Atlantida

Anotace: malé fantasy

Tam kde neexistuje strach,
je místo - které se promění v prach,
tam kde ptáci nikdy nezpívali,
je místo kde jsme něco dokázali.

Tam kde luna ve dne svítila,
tam, kde se voda čeřila,
bylo místo bez vzpomínek,
kde mnohé si pamatoval i malý kamínek.

Tam kde křišťálové světlo bylo,
se zničeho nic vytratilo,
tam kde květy mluvit uměli,
kde listy bez větru šuměli.

Tam kde voda čistá byla,
tak proč?
Proč se ta místa vytratila?
Autor Liquid vamp, 27.04.2012
Přečteno 871x
Tipy 5
Poslední tipující: Druid, Ellenis, Charibeja, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí