Nejasná hodina ranní stolice

Nejasná hodina ranní stolice

Anotace: ...

Motýli z vyhřezlých pohárků bolesti
shlíží na nás shůry
zpoza korun a větví
z listnatých
motorových stromů
prasečí úd je hladký
a oválný
jako tvá
jantarová špička
v briskní barvě

namaž si rohlik s nutelou
a di dávit
vydávit všechny barvy duhy
za doprovodu
šopinova nokturna
ruce se svíjejí a hladí tě
v prudkých poryvech vášně

ohlížíš se za sebou a vidíš pouze

libec.
Autor Jiří Rýha, 03.04.2013
Přečteno 822x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí