Lepkavá šedi oroduj za Nás

Lepkavá šedi oroduj za Nás

Anotace: ...

Jen pouze
beztvará hmota
plovoucí v kaštanech něhy
dokáže ovládnout tvůj šarm
a tvou přirozenou krásu
tak jako
celoživotní dílo
v oceánech prutů
smysl bytí byl zkalen
staletími existence
tisícemi let nepříjemných pachů
a vůní
kdekdo může vyvstát na povrch
tak jako luční květina
znásilněná povlakem
přítmí
a kdekdo může vystát
frontu na zohavení
tlející ze zbytků panen
na růžové maso
táhnoucí se až do mlhoví
osamělých parníků lásky

květen.
Autor Jiří Rýha, 06.04.2013
Přečteno 1031x
Tipy 3
Poslední tipující: Pablo Kral, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí