Sen

Sen

Anotace: Napsané nad množstvím nedodaného zboží a pod tlakem zákazníků kteří na něj stále čekají. :-D

Nocí souznění,
to co ve třpyt vody promění.
Kouzla jiskření,
sen ve skutečnost se zrodí.

V údiv se obličeje protáhnou,
ústa budou lčnět mezerou.
Oči vytřeštěné .
Těla údivem zkamenělé.

Jak jen nad tím splněným snem
oči závistivě hasnou.
Nezastaví nic a nezkříží plán,
vše je tam, jak sen byl psán.
Autor Delven, 13.05.2013
Přečteno 789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí