Běh na dlouhou…

Běh na dlouhou…

Anotace: ......

Hledíš do dáli
Dáváš dalekohled k zrakům
A přesto nedohlídneš
Přes moře hříchu
Země je kulatá
Zrazuješ pýchu
Dál hledáš svoje touhy
Pozbýváš svědomí
Kapitán Morgan
Pomalu na dně oceánu
Znamení Vah
Tam hledáš sílu
Poutníče životem,…
Ztroskotání
A ty hraješ pořád svoje
Úder placírkou zákeřnou
Tvůj úděl
Kajícnost
Běh na dlouhou…
Autor v.hercik, 18.11.2013
Přečteno 703x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tartan...

18.11.2013 14:10:08 | enigman

jakože uměle povrchní ?...může být...

18.11.2013 17:06:08 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí