Mecha

Mecha

Anotace: Hádej co jsem!

Liším se vším, nechápu čin,
neléčím se, nejsem lehčím.
Tak čím to je - platí jen cheat.
Jsem krám, místo mozku program,
vážim milionkrát gram, žádnej orgán.
Řaď mě k motorkám, stovce kár.
Neprodává mě žádnej krám.
Jsem krámů král
a né auto, měl bys tušit
co, když autor jedinej ve mě duši
nechal - jsem Mecha, robot mr*ha,
stroj. Ty proti mě stoj, mou zbroj vystroj.
Autor CORP, 09.09.2016
Přečteno 581x
Tipy 1
Poslední tipující: Omega1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi tahle věc, líbí se mi tvůj trochu rap style

19.09.2016 11:29:18 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí