Světelný exkalibr

Světelný exkalibr

Anotace: Pocity prožitku kouzelné bytosti jež mě k noci navštívila...

 
světelný exkalibr dané chvíle rezonující po prožitku 
jeho onoho tvora ze dvora jež z dimenzionálních koutu u mě se zjevil 
jako jevištní kulisa na cestě provází a do cesty vchází, schází prožitky plné umělecké inscenace tvoření energie... Naši?      
Citíš tu vibraci! Početí v místnosti po našich polemikách v mimických sférách v mikách mika ka.
 
Jeho exkalibr v něm rezonuje a dál přetváří světelné obrazce jež promítány jsou v našich myslích současně...
V propojenosti energie posvátný stav prožívat, kalibrovat protáčet, rotovat, kolotoče v hlavě hltavě morfující po dalších chtíčích chování mandaloidní inscenace prolomit. 
 
Tvá energie mocná víc, přitahuje mou jako magnetické pole Země, ze mě opacná polarita přitažlivá vztahováčná se pne blíže do tvé mysli se ponořit chce a vnořuje se noří pluje v magické zemi plná barvých strukturárních bytostí jež jazykovým sférám nerozumím on ano? jiný vesmír v něm kvete rozlévá se a já ho chci dále koumat... 
 
Sdílené texty, slova, ticho, těla  magicky přitahuje do hlubiných shluk v odstavcích veršů... Spojila nás míza jazyková probdila noci v utržitelnosti mocí v noci...
 
Nepopsatelné úkazy v mysteriu v jiné dimenzi se snad odehrály to realita byla, je a bude? Brutální.... jsem vděčná víc co přináší světlo svíčky do tmy v noci mé mysli... <3
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
 
Mandala jěž zrcadlí, pokusí se vám lehce předat, naznačit tu mocnou sílu energie plného uvědomnění prožitku přítomného bytí...
 
nn
 
Autor MiMiKa, 20.12.2016
Přečteno 669x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí