Logická smrt

Logická smrt

Anotace: ...

Jsou jako voda blížící se k bodu mrazu
A jako žár sálající ze změti zmatených lidských myšlenek
Mezi nimi trvá a navěky bude trvat
Více než přátelství anebo láska
Není to nic natolik přízemního
Cestují přece v nezměrném vesmíru
V nehostinném vesmíru,
který nabízí jen utrpení
A smrt
I mrazivá logika rozeznává to pouto
Proto tedy
Kapitáne, jdu zemřít místo Vás
Autor Arnie42, 26.12.2017
Přečteno 635x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Alineki, Jort, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí