Vrahovy kroky

Vrahovy kroky

Anotace: ...

Jsem uvězněný v mlhovině

To nedělá mě zločincem

Hrdě jsem mluvil o nevinně

Nechci být s lidmi, chci být sám.

 

Dneska sem přijde někdo další

Spoluvězeň, vesmír ho zná

Měl by být na samotce radši

Celý život já chci být sám.

 

Muž, co vyvraždil galaxie

Již brzy se tu objeví

Změť mrtvol všude rychle hnije

Úpěnlivě teď chci být sám.

 

Už ticho tříští jeho kroky

Otáčí ke mně starou tvář

Ač disponuje více roky-

není pochyb, jsem to já sám.

 

Autor Arnie42, 20.01.2018
Přečteno 673x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí