Maljána

Maljána

Anotace: Maljána

Maljána

 

dneska je to tady zase jak na Maljáně

  zaše všichni roboti řvou

jeto slyšet i online

  za mzdu to není

 tu přece nemají..

 

Velín do kopule vysrat se na něj

  za tyhle prachy

 už jsem si moh lítat

  a volný čas..

 

¨Spravovat tady brigádu

Neumístitelných

  složitých složek se KTR si nikdo neví rady

 kdo mi je dal ty důlní roboty

musím to najít

  je jich moc ne?

 

 SALe!!!" Mydlím do klávesnice

  To snad Není Možný

 chtějí se dostat sem

  už mydlí na Kopuli

 já nevim jakou maj sílu ..

 

Dělej Makej

  Vždyť přece nejsou zase až tak autonomní

 a taky nejsou skládací

myslím do smečky

  já už To vyfotil zvenku

ALE To mě Tady furt svítí

  JAKOBY BYLY UŽ VEVNITŘ

Že To Není Možný SALe?..

 

Klid a muzyka

 je to v polštině já vim

  s těmadle fakt né

 kdy budou ty manuály pořádný

  a Co Je zase Fakt Jako Todleto?..

 

mam tu málo místa v paměti abych to viděl všechno

  snad je tu nějaká Správa ke pomoci

 Jo tak Voni nad náma nemaj podporu??

  Zase Jako Najednou!

 

 

Závtrak už nebude?

  zase si dělám prdelu

 anebo nedělám

To je todleto a támhleto

  a vvýslekdy se sečtou

no a víte kam to potom pude..

 

 

No k červenýmu tlačítku

  a To bych nerad ...

 

Práce zasraná Boha Jeho..

 

 

 

 

 

 

 

MV 2819.

 

 

 

Autor milík, 22.02.2019
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí