Temnota

Temnota

Tolik tmy zahaleny do pláště světla,
tolik litrů krve nazmar, aby jsem to potom snesla.
Tolik zhoubných myšlenek, množí se mi v hlavě,
tolik zdechlých květů leží tam na trávě.

Kolik padlých andělů tenhle svět snese,
kolik ran nožem ještě unese?
Srdce mi buší ze všech sil,
kdepaks můj milý, kdepaks byl.

Kolik padlých květů musím míti v hlavě?!
Smrt oddělila je od života,
není to jen prostoduchý sen a není to jen lakota.
Taková spoušť, na zemi hlína,
pod mýma rukama společnost zhýná.
Autor Hádes, 23.07.2021
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělů snese co potřeba bude, co slov musí padnout...

23.07.2021 22:26:54 | AngelDerring

Místy lehounce neobratné, semtam chybka - a přece -
je to velmi dobré...

23.07.2021 22:17:31 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí