Horké poupě

Horké poupě

Jak poupě se mi otvíráš,
jen nádech a přivonět,
své tajnosti si ukrýváš,
jen pohladit je, nechat je rozbujet.
Jen dotek něžný vlhkou dlaní,
co po těle Tě lehce hladí
a políbení na Tvé tělo,
které se vlní, moc by chtělo.
A pak žhavost jak slunce palí,
Tvá rozpálená horkost svádí,
když polapíš mou uzdu vraní ,
odhodíš ji, já padám za ní.
Autor Ďábel sám, 21.05.2007
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super:)

22.05.2007 08:20:00 | kakaoo

:-)))

21.05.2007 20:56:00 | isisleo

tak nějak se mi to zamlouvá, je tam to žití za tím...

21.05.2007 20:31:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí