Hřích

Hřích

Anotace: Když dopadly chladivé...

Když dopadly chladivé kapky deště
na tvé nahé tělo,
já slíbala je ústy-mnohokrát ještě,
dokud ve vyprahlou poušť se nezměnilo.

Tys dlaní dotkl se svou,
a já navrátila se ke vzpomínkám a do těch chvil,
kdy ty jsi byl můj a já tvou,
na zmoklé cůpky jsi mne tenkrát políbil.

Na lunu,jenž byla svědkem našich hříchů,
když vrhala na nás světlo i stín,
v té noci temné,v tom přenádherném tichu
přitiskl si mi na rty kytičku kopretin...
Autor Jeskynka, 18.06.2007
Přečteno 712x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí