Tak pojď

Tak pojď

Anotace: ...

Tak pojď
pojď..
tak už poooooojď
vem si svojí
hračku...
žádná plastová
barbínka
můžeš si hrát
ale pozor na prsty
ochunej
tak ochutnej
než ti ukousnu
jazyk lásko
drž ty vlasy
pevně
zuby Ti cvakají
moc blízko
u krku
jen si hraj
ale
pozor ať
tě tvoje hračka
neovládne
protože
pak bych si
začala hrát já
chci lízat
tvoje srdce
zevnitř
prsty
zatnout
do tvý páteře
řasama zaplést
tvoje oči
do svých
tak pojď lásko
Autor Melfëa, 18.06.2007
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!

15.07.2007 11:27:00 | už ne pernikova princezna

Zajímavý...

19.06.2007 19:28:00 | kukaska

tak tohle nemá chybu

18.06.2007 21:25:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí