Náš první i poslední

Náš první i poslední

Anotace: Nebyla to chyba.Nelituju.Jen lituju těch slz,které byly prolity

Náš první i poslední

Podíval se,jako by byl z cukru
Nadhodil úsměv malého kluka
A přesto mě toužebně políbil
Vypadal zkrátka k sežrání
Chtěl mě
A já jeho
Skončilo to jak jsme oba chtěli
Spíš jak jsme toužili
A happy end se nekonal
Všechno s ním bylo fantastický
To,jak si mě vzal
A jak jsem si vzala já jeho
Byli jsme jedna duše,jedno tělo
Tu noc
A pak..
Noc skončila
Spolu s ní i my dva
Autor shaakti, 30.06.2007
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych nelitovala - a ani těch slz, tím se prý čistí organismus..

02.07.2007 12:48:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí