Cesta vášně

Cesta vášně

Anotace: Název asi neodpovídá básničce, ale nevěděla jsem jak jí pojmenovat... Snad se bude někomu líbit, je to takový rychlý nápad:-)

Trhavé pohyby
Zamlžený pohled
Temně rudé rty
Horká kůže

Ruce začaly hrát si
Prozkoumávat zkryté taje
Na mém roztouženém těle

Rty hledají cestu
K výbuchu gejzíru jisker
V slastném orgasmu

Horký dech na mém rameni
Plačtivé vzdechy
Ano, sejdem se Miláčku
Nahoře v sedmém nebi
Autor Ishtar, 08.08.2007
Přečteno 786x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí