Plody

Plody

Anotace: někdy to jde jednoduše....

Příliš mlčíš,
když strom vzkvétá
nabourala jsem do tvého světa,
kde se v noci budí láska,
křídla černobílá napřed hřejí
a pak k ránu studí
ticho bubnuje prudce
do tance skáče i pláče mé srdce
Příběh náš odříkám jak otčenáš....
Dáš,nedáš...
dvě slova polykáš
jak aspirin
v bouři vášně hoří ti klín
vítr osedláš
a mě vždycky máš,
když zavoláš
k mání
hadrovou panenku k ukolébání
Mlčíš,když za svítání
má ústa prahnou po líbání
a strom odkvetl
ani ses nedotkl
jeho duše
proč naslouchat,
když plody můžeš mít tak jednoduše
Autor laura3, 09.08.2007
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No jo..jsou i bezcitní...

11.08.2007 17:37:00 | Monali

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí