Jen pro tuhle noc

Jen pro tuhle noc

Anotace: ...;-)

Tvé dotyky
Zvláštně chladí
Když mne tvoje ruce svádí
Hladíš mne
Hladíš mou kůži
Poté co jsi mi dal růži
Svádíš mne
A chceš mne celou
Roztouženou
Rozechvělou
Abys do mě pronikal
Aby ses díval do mých očí
Toužím po tobě až příliš
A všechno se se mnou točí…

Jsi ikona vášně
Chováš se tak zvláštně
Sprostý něžný
Gentlemane
Chci ti říkat, chci
Můj pane

Cítím jazyk tvůj a sálám žárem..
Pro tuhle noc buďme párem
Autor Ammazonic, 14.08.2007
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí