Utíká

Utíká

Anotace: ...

Utíká
Cesta nočním vlakům
Je to tak,
Už se nebudem bát
Pronikat
Pod kůži svým strachům
Až noc jednou skončí, najdem tvář.

Prosvítá
Touha zpod tvých šatů
Nalitá
V lahvích minulých ztrát
Začnem sát
Kapky z temných mraků
Prš se mnou tiše, chci v loužích spát.

Jednou pak
Budem vodou v mořích
Na dnech snad
Najdem rozhřešení
Zatím však
Se můžem klidně dvořit
Touha soud žádá o slyšení
Autor Jn.s, 28.08.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pod kůži, strachům svým, proniká se stěží

28.08.2007 12:00:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí