Klec vášně

Klec vášně

Anotace: ...je dobré být občas romantickým básníkem a občas nezkrotným živlem...:o)

chtěl bych tě spoutat žárem lásky,
chtěl bych tvé ruce svěsit na řetázky,
byla bys mou milou hračkou,
já bych byl malým klukem,
byla bys mou dravou šelmou,
já tvým zpovědníkem,
divoce zmítala by jsi se v kleci vášně,
v záplavě touhy vsadil bych tě do žaláře,
svíral bych tvé tělo plné milostného protestu,
však tvůj chtíč podlehl by mému chtíči,
tvůj dech by šeptal - uniknout už nemá smyslu,
v nás už jen slast a rozkoš své drápky vztyčí.
Autor symphonicsoul, 11.09.2007
Přečteno 836x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je prostě dobrá , i ostatní, ale tahle mě vzala... jo jo piš... Budu Tě sledovat

25.09.2007 23:39:00 | StanK

Moc pekne..pis dal..

12.09.2007 23:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí